MEETING STEM (STEM ile TANIŞIYORUM) eTWİNNİNG PROJECT
Bu proje ile 21.Yüzyıl becerilerini desteklemek, öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerisini geliştirmek, yenilikçi ve girişimci bireyler olarak STEM(Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) disiplinlerini benimsemeleri amaçlanmıştır. Bu amaçlar doğrultusunda ortak okullarla birlikte düzenlenecek etkinliklerle hem okullarımızın hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin STEM alanında gelişimlerini sağlamak.

With this project, it is aimed to support 21st century skills, develop students' scientific thinking and problem solving skills, and adopt STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) disciplines as innovative and entrepreneurial individuals. To ensure the development of both our schools, teachers and students in the field of STEM with the activities that will be held together with partner schools for these purposes.

Yorumlar

  1. Yeni nesil ogrenme kavrami bilgiyi guvenilir kaynaklardan sorgulama ile kalmıyor, yorumlama ile icsellestirmeyi hedef ediniyor. Bilginin kalıcı olması icin sart olan bu süreçler yeni nesil stem yöntemleri ile desteklenmektedir. Amacı daha kaliteli ogrenme surecleri tasarlamak olan idealist ogretmenlerimizin elindeki imkanlar ile stemi uygulama cabalari sayesinde gun gectikce ilerleme kaydetmekteyiz. Daha iyi yarinlar icin projemizin basarili olmasini temenni ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar